lørdag 09.01
SÆSON bortsch (rødbede, gulerod, pastinak, løg, hvidkål) og pirogger med ris og kylling
- med udgangspunkt i opskrift fra Simremad & ting der tager tid
søndag 10.01
SÆSON boeuf bourguignon med kartoffelmos
- med udgangspunkt i opskrift fra Simremad & ting der tager tid
mandag 11.01
tarteletter med skinke, ærter og gulerod
smørrebrød med æg og rejer
tirsdag 12.01
take away kinesisk (China Grill)
forårsruller, kylling m ananas i sur/sød, oksekød m chop suey, svinekød med bambusskud
onsdag 13.01
æggekage med bacon og champignon + surdejsrugbrød
torsdag 14.01
fuldkornsspagetti med ærter, champignon og bacon i carbonara-sauce
fredag 15.01
hjemmelavet trøffelpasta med trøffel-parmesansauce
lørdag 16.01
SÆSON langtidsstegt, glaseret bøf af lammenakkefilet med ovnbagte rødbeder og kartoffelmayonnaise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar