Jeg vil dele disse fotos med jer som er et uddrag af de retter vi spiste forleden aften på Molskroen.
Jeg kan varmt anbefale Molskroens forårsmenu 2012, som er noget af det bedste jeg har prøvet hos dem.
Favoritten er knivmusling med æble og gran! - super kombineret af Tommy Friis!
Vin menuen vil jeg mene kunne sammensættes bedre men fungerer alt ialt fint.
Skriv endelig hvis i prøver det :)
|
Røgede kartofler, marv, rugbrød og bouillon |
|
Appetizers over temaet smørrebrød |
|
Kærnemælkssuppe med pocheret æggeblomme vendt i dild med tranebær og kyllingeskind mm. |
|
Knivmusling med æblegel, rød syre, spelt og granolie |
|
Kammusling i sauce af brunet smør mm. |
|
Gericke prisen 2011 årets ost af Tommy Friis |
|
Pærer, karamel og dild |
|
Muscovado dessert |
2 kommentarer:
Vi var til konfirmation på Molskroen, og det var fantastisk - jeg har skrevet om det her:
http://dalsgaardiskivholme.wordpress.com/2012/05/07/smuk-mad/
Hilsen, Karen
Hvor ser det hele fantastisk ud! Er jo helt misundelig;)
Send en kommentar