søndag den 17. januar 2010

Maddagbog v.2

Maddagbogen fortsætter (når der kommer lidt mere lys, vil jeg også prøve at få billeder med til nogle af retterne). Jeg har markeret nogle af retterne med SÆSON, og det betyder, at det er retter, der i udpræget grad er baseret på varer, der er i sæson for tiden:

lørdag 09.01

SÆSON bortsch (rødbede, gulerod, pastinak, løg, hvidkål) og pirogger med ris og kylling

- med udgangspunkt i opskrift fra Simremad & ting der tager tid


søndag 10.01

SÆSON boeuf bourguignon med kartoffelmos

- med udgangspunkt i opskrift fra Simremad & ting der tager tid


mandag 11.01

tarteletter med skinke, ærter og gulerod

smørrebrød med æg og rejer


tirsdag 12.01

take away kinesisk (China Grill)

forårsruller, kylling m ananas i sur/sød, oksekød m chop suey, svinekød med bambusskud


onsdag 13.01

æggekage med bacon og champignon + surdejsrugbrød


torsdag 14.01

fuldkornsspagetti med ærter, champignon og bacon i carbonara-sauce


fredag 15.01

hjemmelavet trøffelpasta med trøffel-parmesansauce


lørdag 16.01

SÆSON langtidsstegt, glaseret bøf af lammenakkefilet med ovnbagte rødbeder og kartoffelmayonnaise


Fortsættelse følger ...

Ingen kommentarer: