onsdag den 17. februar 2010

Maddagbog v.4

fredag 29.01

safranpasta med hjortesugo

champagnesorbet


lørdag 30.01

den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)


søndag 31.01

krydret ris og lammecurry med kikærter og tomat


mandag 01.02

sheperds pie og syltede agurk

smørrebrød


tirsdag 02.02

ingenting


onsdag 03.02

brændende kærlighed med syltede rødbeder


torsdag 04.02

sushi fra Sushi sushi (http://www.sushisushi.dk/)


fredag 05.02

Ristorante L'Altro i København (http://www.laltro.dk/)

antipasti (bruschetta med salami og rødkål, bruschetta med artiskok, mozzarella og tomat, zuccini rullet med ost, friterede artiskokker med citron, babyartiskokker og cherrytomater mv.)

pasta med hvid bønner og pancetta

pasta med tomat og ost

braiseret vildsvin med grønt

oste med abrikossyltetøj og mostardo

tiramisu


lørdag 06.02

mexburgere med guacemole og fritter

søndag 07.02

SÆSON Minestronesuppe


mandag 08.02

SÆSON frikadeller, kartofler, brun sovs, hjemmelavet rødkål og asier

Lenes fastelavnsboller


tirsdag 09.02

rejetærte og salat med tomater, avocado og croutoner


onsdag 10.02

pizza


torsdag 11.02

stegte nudler med rejer, ærter, gulerødder, løg og pak choi


fredag 12.02

antipasti

gnocci med tomatsauce

ravioli med blåskimmelsauce

lørdag 13.02

Hos de gamle

lomo-pølse med linsesalat

SÆSON ovnbagt kylling med rodfrugter og skysauce


søndag 14.02

stegte nudler med rejer, ærter, gulerødder, løg og pak choi


mandag 15.02

SÆSON blomkålssuppe med mælkeskum og croutoner


tirsdag 16.02

Nordens Folkekøkken (http://www.madkonsortiet.dk)

røget andebryst med perle- og rødløg, gule beder, svampecreme, karse og salat

oksefilet og braiseret kalv med svampe, rosenkål, perleløg, kartofler og skysauce

Ingen kommentarer: